Hoe werkt AchterafBetalen

Eerst zien, dan betalen. De Nederlandse consument betaalt het liefst nadat hij het artikel heeft ontvangen. Dit is hij in de gewone winkel gewend en dit verwacht hij ook bij jouw webwinkel. Je kunt er als webwinkelier bijna niet onderuit om de klant de diensten van AchterafBetalen aan te bieden. 

De voordelen voor jouw webshop

  • Tot 30% meer omzet uit AchterafBetalen

  • Extra waardevolle klantdata
  • Gerichte marketingacties in facturen en mailings
  • 100% betalingsgarantie mogelijk

  • Hoogste acceptatiepercentage in de markt

  • Plug in beschikbaar

  • Kies en combineer deeltrajecten

  • Communicatie vanuit jouw naam en met jouw bedrijfslogo

  • Inzichtelijk via Klantportaal

Hoe werkt AchterafBetalen

Een klant bestelt een artikel in jouw webwinkel. Hij kiest voor de betaalmogelijkheid ‘AchterafBetalen’ en gaat akkoord met de voorwaarden. Op dat moment vindt er automatisch online een check plaats bij AchterafBetalen, waarbij realtime controle plaatsvindt van de klantgegevens. Blijkt de bestelling akkoord, dan lever je de bestelling aan de klant.

Indien gewenst neemt AchterafBetalen je het gehele proces van het opstellen van facturen en herinneringen uit handen. Na levering van het artikel, ontvangt de klant per e-mail de factuur. Vervolgens betaalt de klant gemakkelijk via de iDEAL-link die in de e-mail is opgenomen. Betaalt de klant niet, dan versturen wij automatisch een herinnering en laatste sommatie. Dit alles doen wij in de huisstijl van jouw shop, waardoor de factuur door je klanten herkend wordt als correspondentie van jouw webwinkel.

Hebben je klanten vervolgens vragen over de factuur? Dan worden zij professioneel geholpen door onze klantenservice.

Meer klanten, meer omzet

Voor de klant is achteraf betalen een stuk klantvriendelijker dan vooruit betalen. Je straalt vertrouwen uit naar je klanten en het werkt drempelverlagend. Met AchterafBetalen zet je de klant veel meer aan het stuur en zet je dus automatisch in op klantenbinding. Bovendien bereik je nu klanten die anders zouden afhaken in de check out.

Twijfelen klanten over een product? Met AchterafBetalen kunnen ze het bestellen, uitproberen en pas als het naar hun wens is betalen. Bied je geen achteraf betalen aan, dan haken deze twijfelaars af. Immers, in de gewone winkel kunnen ze het product wel uitproberen voordat ze betalen.

Kortom, met AchterafBetalen zal je omzet stijgen.

Duidelijke prijs

AchterafBetalen werkt met een vast tarief per geaccepteerde order. Dus geen abonnement en geen variabele kosten; gewoon één vaste prijs. Wij rekenen ook geen garantiekosten op producten die retour zijn gestuurd. Met de juiste strategie kan AchterafBetalen zelfs goedkoper zijn dan betalingen met iDEAL. Precies weten wat de kosten zijn voor jouw webshop? Neem dan contact met ons op.