Partners

Het laatste nieuws over onze partners.

Nu ook AchterafBetalen bij Pay.nl

23 mei 2016

Pay.nl logo

Sinds 1 april is AchterafBetalen van Focum toegevoegd aan de betaalopties van Pay.nl. Na een pilot met enkele klanten is deze betaaloptie nu ook beschikbaar voor de andere klanten van Pay.nl. General Manager Olaf Kok vertelt waarom is gekozen voor AchterafBetalen van Focum en wat de toegevoegde waarde is van deze extra betaalmogelijkheid.

Meer info

Digitaal Incassomachtigen met het gemak van iDEAL

14 oktober 2015

De banken in Nederland hebben gezamenlijk een e-Mandates oplossing ontwikkeld, Digitaal Incassomachtigen. Buckaroo lanceert als eerste Payment Service Provider in samenwerking met de banken e-Mandates zodat incasso’s, ofwel SEPA Direct Debits kunnen worden verrijkt met de rechtsgeldige digitale handtekening van de consument.

Meer info

Buckaroo gekozen tot beste payment provider van 2015

30 juni 2015

Buckaroo is op 15 mei 2015 voor het tweede jaar op rij gekozen tot beste Payment Provider van Nederland. Deze eerste plaats in de Emerce 100 dankt Buckaroo aan de stemmen van beslissers, werkzaam op het gebied van online marketing, ICT en e-business.

Meer info

AchterafBetalen nu ook bij One Stop Webshop

22 april 2015

AchterafBetalen heeft een nieuwe partner: One Stop Webshop. Door deze samenwerking kunnen bestaande en nieuwe klanten van One Stop Webshop AchterafBetalen eenvoudig opnemen in hun webwinkel. Daarmee kunnen ook de klanten van One Stop Webshop profiteren van de voordelen van AchterafBetalen: een hogere conversie en meer tevreden klanten.

Meer info

Via Sisow nu ook AchterafBetalen

04 maart 2015

AchterafBetalen heeft een nieuwe partner: Sisow. Door de samenwerking tussen Focum en Sisow kunnen bestaande en nieuwe klanten van Sisow AchterafBetalen aanbieden in hun webshop. Dit is niet alleen een manier om je conversie te verhogen, maar ook om meer tevreden klanten te krijgen.

Meer info

AchterafBetalen nu ook bij Gratis Webshop Beginnen

18 februari 2015

Gratiswebshopbeginnen

AchterafBetalen heeft een nieuwe partner: Gratis Webshop Beginnen. Door de samenwerking kunnen klanten van Gratis Webshop Beginnen de dienst AchterafBetalen eenvoudig opnemen in hun webshop. 

Meer info