27 mei 2015

Delivering Beauty since 2004

Al meer dan elf jaar levert JohnBeerens.com kwalitatief hoogstaande beautyproducten. De beautywebshop heeft onlangs een grote transformatie ondergaan. Om de klant nog centraler te stellen, werkt de webshop sinds kort volgens het concept ‘Delivering Beauty’. Onderdeel daarvan is nu ook de mogelijkheid tot achteraf betalen, verzorgd door Focum en payment service provider Buckaroo.

Beautyproducten van topmerken

“De beautywereld is een wereld van komen en gaan. Wij vinden het dan ook belangrijk dat we beautyproducten aanbieden van enkel topmerken zoals CHI, Pupa en Marc Inbane, waar we 100% achter staan.” zegt eigenaar John Beerens. “Alle producten die in de webshop verschijnen, zijn eerst door ons beautyteam getest. Zo weten we wat we écht verkopen. We merken dat klanten steeds meer op zoek zijn naar juist dat topproduct dat precies bij hen past."

"Goed adviseren kan alleen als je de producten door en door kent. Een team vol beautyprofessionals staat dan ook te popelen om klanten te helpen bij de juiste productkeuze, ongeacht of het nu gaat om stijltangen, shampoos, dagcrémes, of andere beautyproducten."

Gemak dient de mens

De webshop JohnBeerens.com is ingericht om het de bezoeker zo eenvoudig mogelijk te maken. Zo kun je producten niet alleen thuis laten bezorgen, maar is het ook mogelijk om ze te laten afleveren bij een DHL Servicepunt bij jou in de buurt. Daarnaast is er de mogelijkheid om je bestelling zelf af te halen. De webshop heeft namelijk ook een fysieke winkel. Deze winkel is in Goirle (nabij Tilburg) gevestigd op het hoofdkantoor van JohnBeerens.com.

Daarnaast biedt de webshop veel verschillende betaalmogelijkheden, van iDeal tot handmatige bankoverschrijving. Voor John Beerens kan het allemaal niet op: “Onlangs is dus ook AchterafBetalen van Focum toegevoegd aan de keuzemogelijkheden en daar zijn wij enorm trots op. Het is wederom een extra service voor onze ‘beautyaddicts’. Kortom, een belangrijk onderdeel van ‘Delivering Beauty’!”.

AchterafBetalen

De webshop JohnBeerens.com maakt gebruik van AchterafBetalen via onze partner Buckaroo. Aansluiting op AchterafBetalen is eenvoudig dankzij onze vele partners. Kijk voor meer informatie hierover op onze partnerpagina of neemt contact met ons op. 

Tags:Interviews