Interviews

Hieronder verschijnen regelmatig interviews met onze klanten. Lees wat zij van AchterafBetalen vinden. 

Conversie verhogen met persoonlijk drogisterij advies en betaalgemak

04 oktober 2017

drogistnl2

De drogisterijmarkt beweegt flink. Waar in de winkelstraten de grote ketens domineren en kleine drogisterijen hun winkel sluiten, groeit de sector online enorm. 

Meer info

Twijfelende klant laten converteren met AchterafBetalen

17 mei 2017

Baby Plus

De e-commerce markt is ontzettend dynamisch en snel veranderend. Dat vraagt om veel inzet, creativiteit en aanpassingsvermogen van een retailer. Tim van Haaster, eigenaar van Baby Plus, weet dat als geen ander. Hij vertelt over het online ondernemen, de uitdagingen die op zijn pad komen, hoe ze de klantbeleving steeds verder verbeteren en over hoe AchterafBetalen een serieuze bijdrage kan leveren in de conversie.

Meer info

Halfords 2.0

05 januari 2016

Halfords

Sinds 1 december 2015 is de nieuwe webwinkel van Halfords live. Klanten kunnen nu ook online terecht voor een uitgebreid aanbod aan fiets- en autoaccessoires. Dit alles kunnen zij eenvoudig achteraf betalen, verzorgd door Focum en payment service provider Buckaroo.

Meer info

Intussen in Kapelle...

11 november 2015

Smulderstextiel.nl

Commercieel directeur Leendert Rijnsburger van Focum reist van Hilversum naar Kapelle in Zeeland om tussen het beddengoed één van zijn meest interessante klanten het hemd van het lijf te vragen over diens marketingactiviteiten.

Meer info

De toekomst van online betalingen

01 juli 2015

Betalen

Zowel de offline als online betaalervaringen veranderen. Technologische innovaties volgen elkaar in snel tempo op. Volgens Roland Borsboom, accountmanager bij Focum, moet een betaalmethode vooral het gemak voor de consument onderschrijven. “Eenvoud en veiligheid zullen in de toekomst steeds belangrijker worden.”

Meer info

Delivering Beauty since 2004

27 mei 2015

JohnBeerens

Al meer dan elf jaar levert JohnBeerens.com kwalitatief hoogstaande beautyproducten. De beautywebshop heeft onlangs een grote transformatie ondergaan. Onderdeel daarvan is ook de toevoeging van achteraf betalen, verzorgd door Focum en payment service provider Buckaroo.

Meer info

Van dorpswinkel naar grootste modecollectie van het noorden

06 maart 2015

Modewereld

Het dorpswinkeltje waar je vroeger huishoudtextiel kocht, heeft nu één van de grootste modecollecties van Nederland. Het winkeltje van oma werd in de jaren zestig verder uitgebouwd en het assortiment werd uitgebreid met meubelen en mode. 

Meer info

Online kopen, met de service van een speciaalzaak

08 juli 2014

slimkopen

“Het geheim van een succesvolle webwinkel zit hem in specialisme en onderscheidend vermogen. Wil je onderscheidend zijn, dan moet je onrealistisch durven zijn. Dingen durven doen die de rest niet doet.”

Meer info

Toms Sans van Sans-Online: "Online versterkt offline"

20 juni 2014

Sans kleding is al meer dan 25 jaar een begrip in Rijssen en omstreken. Sinds vijf jaar nu is de webshop Sans-online in de lucht. En niet zonder succes. Sterker nog, de webshop is de afgelopen jaren explosief gegroeid. Tom Sans vertelt over het succesverhaal, zowel online als offline, want beide kanalen kunnen volgens hem niet zonder elkaar.

 

Meer info