13 januari 2017

Focum aanwezig op Webwinkel Vakdagen 2017

Op woensdag 18 en donderdag 19 januari 2016 vindt de elfde editie van de Webwinkel Vakdagen plaats in de Jaarbeurs te Utrecht. Ook Focum is dit jaar weer aanwezig. Bent u geïnteresseerd in e-commerce? Dan mag u dit evenement niet missen! U vindt Focum op stand 09.

Datum 18 en 19 januari 2017
Tijd 10:00 - 17:00 uur
Locatie Jaarbeurs Utrecht

Vergroot uw kennis over e-commerce

Ook deze keer belooft het weer een interessant evenement te worden voor de online retailer. Dankzij het uiteenlopende programma vergroot u uw kennis over de e-commerce en krijgt u een compleet beeld van alle oplossingen voor webshops op het gebied van marketing, logistiek, webwinkel ontwikkeling, datamanagement, betaaloplossingen en nog veel meer.

Haal meer uit uw klanten

Focum heeft verschillende oplossingen voor webshops. Wij zijn de specialist op het gebied van klantdata, online betaalmogelijkheden en risicomanagement. Graag adviseren we uw webshop hoe u met de juiste inzet van klantdata uw conversie kan verhogen. Ook kunt u bij Focum terecht voor AchterafBetalen. Hiermee biedt u uw klanten de service om achteraf te betalen, terwijl u toch gegarandeerd bent van betaling.

Win 5.000 leads

Tijdens de beurs verloten wij mooie prijzen, waaronder 5.000 leads voor uw webshop t.w.v. €2.500! Wilt u hier kans op maken? Kom dan langs op onze stand 09.

Meld u nu gratis aan als bezoeker van de WWVD 2017.

Tags:e-Commerce