09 januari 2015

Vergroot je e-commerce kennis op de Webwinkel Vakdagen 2015

Op woensdag 21 en donderdag 22 januari 2015 vindt de negende editie van de Webwinkel Vakdagen plaats in de Jaarbeurs te Utrecht. Ook Focum is dit jaar weer aanwezig om je te informeren over achteraf betalen, datamanagement en natuurlijk de nieuwste ontwikkelingen voor webshops. Ben je geïnteresseerd in e-commerce? Dan mag je dit evenement niet missen!

Vergroot je kennis over e-commerce

In 2014 bleek de beurs een groot succes met maar liefst 10.526 bezoekers. Dit jaar verwacht de organisatie zelfs een recordaantal van 11.000 bezoekers te ontvangen. Ook deze keer belooft het weer een interessant evenement te worden voor de online retailer. Dankzij het uiteenlopende programma vergroot je je kennis over de e-commerce en krijg je een compleet beeld van alle oplossingen voor webshops op het gebied van marketing, logistiek, webwinkel ontwikkeling, datamanagement, betaaloplossingen en nog veel meer.

Haal meer uit je klanten

Bij Focum kunnen webshops terecht voor verschillende diensten. Wij zijn de specialist op het gebied van klantdata, online betaalmogelijkheden en risicomanagement. Graag adviseren we jouw webshop hoe je met de juiste inzet van klantdata je conversie kan verhogen. Denk bijvoorbeeld aan gerichte marketingcampagnes en meer inzicht in je klanten dankzij de juiste analyses. Bovendien verwerf je met de databestanden van Focum nog meer klanten.

AchterafBetalen

Verder kunnen webshops bij Focum ook terecht voor een volledige achteraf betaaldienst. Kenmerkend aan AchterafBetalen van Focum is dat de dienst modulair is opgebouwd en volledig white-label is in te zetten. Je kiest zelf welk onderdeel je gebruikt. Zo kun je zelf factureren of gebruik maken van het vooruitstrevende e-invoicing platform van Focum.

Gratis inschrijven

Ben je benieuwd naar de diensten van Focum? Kom dan tijdens de Webwinkel Vakdagen langs op onze stand B05. Hier vertellen we je graag meer over de mogelijkheden voor jouw webshop.

Meld je via onderstaande button aan en krijg gratis toegang tot de Webwinkel Vakdagen! 

Lees meer over Focum of ons datamanagementplatform Agility op www.focum.nl of www.agilitydatamanagement.nl of neem voor meer informatie contact met ons op.

Direct aanmelden WWVD 2015