e-Commerce

Leest het laatste nieuws rondom e-commerce.

Klanten binden met een goed retourbeleid

27 juni 2017

Retouren

Wie een webshop heeft, weet dat het erbij hoort: retouren. Steeds vaker sturen consumenten producten terug. Ze bestellen een artikel in meerdere maten, verschillende kleuren of het artikel voldoet niet aan de verwachtingen. Een frustratie voor veel retailers. Toch kunt u profiteren van een goed ingericht retourbeleid.

Meer info

Focum aanwezig op Webwinkel Vakdagen 2017

13 januari 2017

Op woensdag 18 en donderdag 19 januari 2016 vindt de elfde editie van de Webwinkel Vakdagen plaats in de Jaarbeurs te Utrecht. Ook Focum is dit jaar weer aanwezig. Bent u geïnteresseerd in e-commerce? Dan mag u dit evenement niet missen! U vindt Focum op stand 09.

Meer info

De e-commerce trends in 2017: succesvol ondernemen

12 januari 2017

E-commerce trends 2017

Predictive analytics, mobile commerce, elektronische identificatie: de wereld van de e-commerce verandert ontzettend snel. In de e-commerce zet men de klant centraal, nog meer dan in andere sectoren. Dit zie je ook terug in de trends voor komend jaar.

Meer info

De toekomst van online betalingen

01 juli 2015

Betalen

Zowel de offline als online betaalervaringen veranderen. Technologische innovaties volgen elkaar in snel tempo op. Volgens Roland Borsboom, accountmanager bij Focum, moet een betaalmethode vooral het gemak voor de consument onderschrijven. “Eenvoud en veiligheid zullen in de toekomst steeds belangrijker worden.”

Meer info

Buckaroo gekozen tot beste payment provider van 2015

30 juni 2015

Buckaroo is op 15 mei 2015 voor het tweede jaar op rij gekozen tot beste Payment Provider van Nederland. Deze eerste plaats in de Emerce 100 dankt Buckaroo aan de stemmen van beslissers, werkzaam op het gebied van online marketing, ICT en e-business.

Meer info

Van dorpswinkel naar grootste modecollectie van het noorden

06 maart 2015

Modewereld

Het dorpswinkeltje waar je vroeger huishoudtextiel kocht, heeft nu één van de grootste modecollecties van Nederland. Het winkeltje van oma werd in de jaren zestig verder uitgebouwd en het assortiment werd uitgebreid met meubelen en mode. 

Meer info

Vergroot je e-commerce kennis op de Webwinkel Vakdagen 2015

09 januari 2015

Op woensdag 21 en donderdag 22 januari 2015 vindt de negende editie van de Webwinkel Vakdagen plaats in de Jaarbeurs te Utrecht. Ook Focum is dit jaar weer aanwezig. Dit evenement mag je niet missen! 

Meer info

Vijf tips om je conversie te verhogen

07 januari 2015

Conversie verhogen

Als online retailer wil je niets liever dan je conversie verhogen. Maar je hebt alles al goed geregeld. Je website is klantvriendelijk, de logistiek is in orde en ook de klantenservice presteert goed. Hoe zorg je dan toch dat je orders toenemen?

Meer info

Freshlabelz neemt activiteiten van Fashiontoko over

14 oktober 2014

Freshlabelz uit Amstelveen heeft begin september 2014 de activiteiten overgenomen van Fashiontoko uit Bergen op Zoom. Met deze overname verstevigt Freshlabelz haar positie in de online kledingverkoop.

 

Meer info